sunnuntai 3. lokakuuta 2010

475. Bruce Springsteen: Tunnel of Love


Pekka:
Tunnel of Love (1987) kertoo pomon lyhyestä avioliitosta. Tuntematta Bruce Springsteenin tuotantoa kovinkaan hyvin, olettaisin ettei tällä levyllä kannata aloittaa. Tämä olikin BS:n kahdeksasta listalle päässeestä studioalbumista kahdeksas eli tietysti huonoin.

Tunnel of Love on kuorrutettu Ameriikan juustolla niin tanakasti, ettei sitä pieni ihminen täältä vanhasta maailmasta käsin oikein ymmärrä. 80-luvun syntsat vanhensivat mua kolmessa vartissa vähintään tunnin. Jos nyt joku biisi pitäisi toistamiseen kuunnella, niin se ois Ain't Got You.

Veikko: No tämä on todella emaskuloitua musaa. Voisi ajatella, että Bruce on ownattu todella todella todella pahasti tuossa avioliitossa. Kuunnelkaa nyt tätä (tai oikeastaan älkää, ei maksa vaivaa): normaalisti tällä miehellä on ääni, joka saa miehen kyyneliin tai lenkille tai mitä vaan - mutta tekee joka tapauksessa vaikutuksen. Tää on jotain ihmeellistä ulinaa lähinnä tää lätty.

Tunnel of Love Spotifyssä

1 kommentti:

Viljami Kankaanpää kirjoitti...

Mietin miksi ihmeessä olette kuunnelleet Springsteenin ehkä hirveimmän levyn, kunnes vaivauduin lukemaan blogin täglinen. Otan osaa.

Toivottavasti listan kärkipäässä alkaa olla Springsteenin oikeasti loistavia levyjä (esim. E street shuffle)